dimecres, 12 d’octubre del 2011

¿Te da pereza? ¡Cuenta cuánto tardas! / Et fa mandra? Compta quant trigues!

Hi ha petites coses que fan molta mandra! Buidar el rentaplats, posar una rentadora... Si després de sopar et fa mandra... un dia compta el temps.
Hay pequeñas cosas que dan mucha pereza: vaciar el lavaplatos, poner una lavadora... Si después de cenar, te da pereza, cuenta el tiempo.

Posa't un cronòmetre, i comença a fer la tasca. Tranquil·lament, perquè després no pensis que "aquell dia ho feies massa ràpid". Per exemple, buidar el rentaplats: 3 minuts i 18 segons.
Ponte un cronómetro y empieza a realizar la tarea. Tranquilamente, para que después no pienses que "aquel día lo hice demasiado rápido". Por ejemplo, vaciar el lavaplatos: 3 minutos y 18 segundos.

A l'hora de pensar a treure la vaixella del rentaplats, em ve al cap el nombre 3:18
Tinc 3 minuts i 18 segons? Crec que gairebé sempre puc dedicar 3 minuts i divuit segons a una cosa tan pesada com buidar el rentaplats.
En el momento de pensar que hay que sacar la vajilla del lavaplatos, me imagino el número 3:18
¿Dispongo de 3 minutos y 18 segundos? Creo que casi siempre puedo dedicar 3 minutos y dieciocho segundos a una cosa tan aburrida como vaciar el lavavajillas.


Allò que et fa mandra: compta-ho! Així saps exactament el temps que trigues. Moltes vegades et sorprendràs.
Lo que te da pereza: ¡cuéntalo! Así sabes exactamente el tiempo que tardas. A menudo te sorprenderás.

2 comentaris:

  1. Tens raó, moltes vegades ens agobia pensar en fer-ho, però a l'hora de la veritat en poca estona està llest! Un petó!

    ResponElimina